Smeštaj u Banji Slankamen

Cene smeštaja u hotelima i privatnom smeštaju Banje Slankamen.

Cenovnik je podložan promenama po slobodnom nahođenju vlasnika hotela i privatnog smeštaja.

Cenovnik banje

Ukoliko se bavite uslugom pruzanja smestaja u Banji Slankamen, kontaktirajte nas da bi smo i vasu ponudu u privatnom smestaju u banji uvrstili ovde. Potrebno je samo da nam posaljete fotografije, opis i cenu.
Vaša prezentacija na sajtu Banje Slankamen:

Nemate potrebu da plaćate izradu sajta, ako imate privatni smeštaj, apartmane, vilu ili se bavite seoskim turizmom!

Biće nam zadovoljstvo da postavimo vašu prezentaciju na našem sajtu. Sve šta vam je potrebno je da pošaljete slike i informacije o vašem smeštaju, ostalo je naša briga! Tu smo da pomognemo razvoju turizma u banji Palanački Slankamen!

Privatni smeštaj u Banji Slankamen: opuštena atmosfera okružena nedirnutom prirodom.

8 thoughts on “Smeštaj u Banji Slankamen”

 1. Postovani,

  Planiram odmor od 15.10-22.10 pa mi se Vasa banja ucinila dosta privlacnom.Trazim hotelski smjestaj ili apartman za dvije osobe pa Vas molim da mi posaljete ponude i cjenovnik.
  Hvala

 2. molim vas za cene smestaja u stacionarima vase banje….i objasnjenje pruzanja vasih usluga ….u pitanju je osoba koja je imala slog prosle god u oktobru,,oduzetost leve strane,,sada je noga u delimicnoj funkciji a ruku oseca ali slabo pomera…unapred hvala…

 3. Zdravo. Potreban mi je apartman za 2 po mogucnosti da u rehabilacionom centru za jednu osobu koja je dozivela mozdani udar potpuna nega i smestaj za 7 dana.
  Hvala!

 4. U hostelu postoji mogucnost smestaja za 8 osoba u gornjem delu kuce sa kupatilom velikim balkomom i kuhinjom. U donjem delu postoji soba sa francuskim lezajem uz upotrebu kuhinje i kupatila. Takodje u donjem delu je soba sa mogucnoscu smetstaja za 9 osoba, naravano upotreba kuhinje i kupatila. Na situ mozete proveriti cene ali takodje postoji mogucnost dogovoara za sve doodatne informacije kontakt tel je 0644667229 Kontakt osoba Biljana

 5. Izuzetno ozbiljan,odgovoran,pouzdan sredovecni muskarac,cuvao bi vasu nekretninu-kucu,vikendicu u vasem odsustvu,uz vasu apsolutnu sigurnost…

 6. Zanima me dali imate ljekovito blato,zatvoreni ili otvoreni bazen,i kolike su cene privatnog smestaja,unapred hvala,

 7. Planiram boravak u Slankamenu u julu ,molim z a preporuku za privatni smeštaj ,jednokrevetna soba ,Biljana (trajanje boravka 2 puta po 4 noćenja )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *